Inauguració. Exposició de poesia visual al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona





Bon dia,

 

 

Us enviem aquest correu per informar-vos que el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, gràcies a la nostra col·laboració, acollirà des del dia 11 de febrer i fins al 30 de març una mostra de Poesia Visual organitzada per l'Asociación de Escritores de Euskadi/Euskadiko Idazleen Elkartea (AEE/EIE). Aquesta exposició recollirà les obres seleccionades del Primer i Segon Premi Internacional de Poesia Visual "Juan Carlos Eguillor" procedents d'Euskadi, Catalunya, Espanya, Argentina, Colòmbia, Perú, Mèxic i Estats Units i la projecció d'una vintena de poemes objecte i poemes visuals de Joan Brossa. Els poemes brossians, escollits per part nostra, estan directament vinculats amb les peces exposades.

 

 

L'agermanament entre aquestes tres entitats neix del triple interès per promoure la Poesia Visual com una forma de reflexió atenint-se a la força i profunditat de les imatges i al seu enginy i humor inherents no només en aquests premis que duen el nom d'un artista tan genial com Juan Carlos Eguillor sinó també en la ja reconeguda carrera literària i artística de Joan Brossa, un autèntic poeta de la vida. 

 

 

És per això que la Fundació Joan Brossa us vol convidar a la inauguració el proper dimarts 11 de febrer, a les 19 hores, al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (C/ del Bon Pastor, 5, 08021 Barcelona). L'acte comptarà amb la presència del poeta visual Gustavo Vega el qual realitzarà una performance.

 

Us hi esperem!

 

Judith Barnés

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a les xarxes!

 

 

 

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer de la nostra base de dades, de la qual és responsable la Fundació Joan Brossa. La finalitat és oferir-vos informació de les activitats que portem a terme, i autoritzar expressament al responsable del fitxer el tractament de les dades amb la finalitat indicada. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a fundacio@fundaciojoanbrossa.cat

 

 


Comentarios

Entradas populares