Fwd: La "Suite bufa" al MACBA

Bon dia, 

Us enviem aquest correu per informar-vos que el MACBA, amb motiu de la celebració del vuitanta-cinquè aniversari de Josep Maria Mestres Quadreny, tornarà a presentar la Suite bufa en el marc del programa "El MACBA es viu". L'acte tindrà lloc dissabte 8 de març a l'atri del museu i començarà a les 19h. L'accés és gratuït amb l'entrada del museu i l'aforament és limitat sense que requereixi inscripció prèvia.

Aquesta acció musical, estrenada al Festival Sigma de Bordeus l'any 1966, és una peça insòlita i transgressora a mig camí entre l'obra teatral i el concert musical, concebuda per Josep Maria Mestres Quadreny i Joan Brossa per ser interpretada per Carles Santos (al piano), la cantatriu Anna Ricci i la ballarina Terri Mestres.

Esperem que hi pugueu assistir perquè és una oportunitat irrepetible de reviure un espectacle insòlit, humorístic i sorprenent!

Si voleu més informació sobre l'acte, cliqueu en aquest enllaç.

Moltes gràcies,

 


Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a les xarxes!

 

 

 

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer de la nostra base de dades, de la qual és responsable la Fundació Joan Brossa. La finalitat és oferir-vos informació de les activitats que portem a terme, i autoritzar expressament al responsable del fitxer el tractament de les dades amb la finalitat indicada. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a fundacio@fundaciojoanbrossa.cat

Comentarios

Entradas populares