9/7 a les 19h. Presentació de la reedició d'El saltamartí de Joan Brossa





Bon dia,

us escrivim aquest correu per informar-vos que el proper dimarts 9 de juliol a les 19h. tindrà lloc la presentació de la nova reedició d'El saltamartí (1963) de Joan Brossa, a l'editorial Proa, un dels llibres cabdals del poeta, amb un pròleg de Pere Gimferrer. 

A la presentació es comptarà amb la presència de Josep Lluch, editor de Proa; Jordi Cornudella, editor d'Edicions 62; Glòria Bordons, vicepresidenta d'estudis de la Fundació Joan Brossa; i Manuel Guerrero, comissari de l'Any Joan Brossa.

Aquesta activitat és gratuïta i tindrà lloc a la seu de la Fundació Joan Brossa. No cal inscripció prèvia.  

Esperem veure-us-hi.

Atentament,

Judith Barnés

Responsable de Programes Públics, Comunicació i Educació

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

www.fundaciojoanbrossa.cat

Ens hem traslladat!

C/ La Seca, 2

08003, Barcelona

 

Seguiu-nos a les xarxes!


 D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer de la nostra base de dades, de la qual és responsable la Fundació Joan Brossa. La finalitat és oferir-vos informació de les activitats que portem a terme, i autoritzar expressament al responsable del fitxer el tractament de les dades amb la finalitat indicada. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a fundacio@fundaciojoanbrossa.cat

Comentarios

Entradas populares