10/4 a les 18.30h. Presentació del catàleg 'Art i follia. Joan Obiols Vié'


Bona tarda,

us escrivim des de la Fundació Joan Brossa per comunicar-vos que el proper dimecres 10 d'abril a les 18.30h. tindrà lloc la presentació del catàleg 'Art i follia. Joan Obiols Vié', coordinat per Jordi Obiols i editat per la Fundació Joan Brossa i l'Ajuntament de Barcelona, en el marc de l'exposició temporal 'Art i follia. Joan Obiols Vié, psiquatre i humanista' que es podrà visitar a la seu de la Fundació Joan Brossa fins al diumenge 14 d'abril. 


Aquest acte comptarà amb la participació de Vicenç Altaió, president de la Fundació Joan Brossa; Jordi Obiols, comissari de la mostra i coordinador del catàleg; Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso i expert en Art brut; i Pilar Bonet, experta en El Club 49. L'activitat és gratuïta i tindrà lloc a la seu de la Fundació Joan Brossa (C/ La Seca, 2, baixos. 08003 Barcelona). No cal inscripció prèvia. L'aforament és limitat.

Altrament, aprofitem aquest correu per informar-vos que, en acabar aquesta presentació, podreu gaudir de la prèvia de l'espectacle 'Laberint Striptease', a partir de textos de Joan Brossa, que tindrà lloc a l'Escenari Joan Brossa al preu especial de 10€. Si voleu assistir a la prèvia, cal que escriviu un correu electrònic a: premsa@escenaribrossa.cat

Esperem que sigui del vostre interès.

Atentament,



Fundació Joan Brossa
tel.: 93 458 99 94
www.fundaciojoanbrossa.cat

08003, Barcelona

Comentarios

Entradas populares