Fwd: Exposició "Dau al Brossa" a la Galeria Mayoral + Ruta literària "Pels camins de Joan Brossa"

Bona tarda,

 

Us enviem aquest correu per informar-vos que aquest dijous 1 de juny a les 19h. tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Dau al Brossa" a la Galeria Mayoral, comissariada per part de Glòria Bordons, directora de la Fundació Joan Brossa.

 

Aquesta exposició destaca la importància que Joan Brossa tingué en la gènesi i el desenvolupament de Dau al Set a través de les seves col·laboracions en la revista i dels diàlegs que establí amb les obres dels tres pintors del grup i de Joan Miró, mestre de tots. La mostra acaba amb una conversa dins de la producció del mateix Brossa: l'esperit i els poemes de Dau al Set dialoguen amb les obres dels anys vuitanta tot teixint un fil sempre present en la producció del poeta. L'entrada a l'exposició és gratuïta i es podrà visitar fins al 29 de juliol.

 

***

 

D'altra banda, us informem que dissabte 11 de juny a les 11h. tindrà lloc l'itinerari "Pels camins de Joan Brossa". El recorregut previst tindrà una durada de dues hores i mitja i el punt de trobada serà la placa en homenatge a Dau al Set que es troba al paviment de la Plaça Molina. Acompanyats de la Laia Serrano descobrireu alguns dels poemes corporis i visuals més amagats de Brossa, alhora que coneixereu els llocs on va viure i treballar el poeta. La ruta acabarà a la Galeria Mayoral amb una visita guiada a l'exposició "Dau al Brossa" a càrrec de Glòria Bordons.

 
El preu de l'activitat és de 6,5€ per assistent, 5€ si sou amics de la Fundació Joan Brossa, de La Seca Espai Brossa, d'Espais Escrits o de Plataforma per la Llengua, i inclou un recull literari i una carpeta brossiana. Si us hi voleu apuntar, només cal que envieu un correu a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat o bé que truqueu al telèfon 93 458 99 94  abans de dimecres 8 de juny. LES PLACES SÓN LIMITADES.

 

No us perdeu l'oportunitat de gaudir de la poesia de Joan Brossa en estat pur!

 

Judith Barnés

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

www.fundaciojoanbrossa.cat

 

Ens hem traslladat!

Plaça dels Àngels, 8. 1a planta

(Centre d'Estudis i Documentació del MACBA)

08001, Barcelona

 

 

Seguiu-nos a les xarxes!

 

   

 

 



Comentarios

Entradas populares