Exposició "Josep Maria Mestres Quadreny. Tot muda de color al so de la flauta"


Bon dia,

Com ja us vàrem informar, avui és l'aniversari del nostre president, en Josep Maria Mestres Quadreny. És per això que, a banda de convidar-vos a assistir a la representació de la Suite sufa que tindrà lloc el proper dissabte 8 al MACBA, us informem que en Jaume Maymó presentarà l'exposició "Josep Maria Mestres Quadreny. Tot muda de color al so de la flauta" i els treballs editats per Tinta Invisible que fan referència al compositor.

Aquesta mostra presenta alguns treballs poètics i la música visual del compositor tot copsant la significació que pren el grafisme i la simbiosi que es produeix entre la música, la poesia i la imatge. "Si som capaços d'escoltar una pintura, també serem capaços de veure un soroll", ens deia Joan Brossa.

L'acte tindrà lloc aquest dijous 6 a partir de les 19.30h. a Tinta Invisible (C/ Lleó, 6, Baixos, Barcelona) i anirà acompanyat de la interpretació d'Aronada (1971) per part d'un quintet de corda, una partitura que "va ser escrita pensant que podria utilitzar-se en un lloc públic on la gent pogués passejar, xerrar o escoltar lliurement. La música passa a ser un element més de l'espai environat per l'arquitectura", com explica Josep Maria Mestres Quadreny. 

Us informem que l'exposició serà visitable fins al 4 d'abril. Els horaris són de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 15 a 19h.




Esperem que hi pugueu assistir!



Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a les xarxes!

 

 

 


Comentarios

Entradas populares