Ruta literària: "Del 7 a la Z. Joan Brossa: poesia, alfabet, cinema i resistència"

Bon dia a tothom,

 

Us enviem aquest correu per informar-vos que, amb motiu de la pluja de dissabte passat, l'itinerari previst, "Del 7 a la Z. Joan Brossa: poesia, alfabet, cinema i resistència", es va cancel·lar. És per això que hem tornat a programar-lo per aquest proper dissabte 15 de juny. A través d'aquest itinerari a peu per Sant Gervasi i l'Eixample en companyia del periodista Sergi Andreu, podrem veure alguns dels poemes corporis i visuals més amagats de Brossa, alhora que coneixerem els llocs on va viure i treballar el poeta. Tot això acompanyat de la lectura de poemes o proses en què l'escriptor parla d'aquests indrets i amb el suport d'algunes imatges.   

 

          

Placa d'homenatge a la Revista Dau al Set       Joan Brossa a l'estudi del carrer de Balmes       Poema visual, ubicat al carrer València l'any 2007

                                    

 

El conjunt del recorregut tindrà una durada total de 2 hores: començarà a les 11 h i acabarà a les 13 h. El punt de trobada serà la plaça Molina, al costat de la placa d'homenatge a la revista Dau al Set. La darrera parada és el poema visual que es troba ubicat en una paret mitgera del carrer València, entre Balmes i la Rambla de Catalunya. El preu de l'itinerari és de 5€ (50% de descompte per als Amics de la Fundació Joan Brossa i per als socis d'Espais Escrits) i inclou un recull literari, una carpeta amb un poema visual de Joan Brossa i un bolígraf amb el logotip de la Fundació.

 

Per assistir a aquest itinerari, cal inscripció prèvia. Per apuntar-vos-hi només cal que envieu un correu electrònic a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat  o bé que truqueu al 93 458 99 94.

 

Endinseu-vos en la vida, en la manera de ser i de crear del que fou una de les figures més cabdals de la segona avantguarda catalana!

 

Judith Barnés

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a Facebook!

 

 

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer de la nostra base de dades, de la qual és responsable la Fundació Joan Brossa. La finalitat és oferir-vos informació de les activitats que portem a terme, i autoritzar expressament al responsable del fitxer el tractament de les dades amb la finalitat indicada. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a fundacio@fundaciojoanbrossa.cat


Comentarios

Entradas populares