Ruta literària: "Del 7 a la Z. Joan Brossa: poesia, alfabet, cinema i resistència"

Bon dia a tothom,

 

Us enviem aquest correu per informar-vos que dissabte 8 de juny tenim prevista la realització de la ruta literària "Del 7 a la Z. Joan Brossa: poesia, alfabet, cinema i resistència". A través d'aquest itinerari a peu per Sant Gervasi i l'Eixample en companyia del periodista Sergi Andreu, podrem veure alguns dels poemes corporis i visuals més amagats de Brossa, alhora que coneixerem els llocs on va viure i treballar el poeta. Tot això acompanyat de la lectura de poemes o proses en què l'escriptor parla d'aquests indrets i amb el suport d'algunes imatges.   

 

          

Placa d'homenatge a la Revista Dau al Set       Joan Brossa a l'estudi del carrer de Balmes       Poema visual, ubicat al carrer València l'any 2007

                                    

 

El conjunt del recorregut tindrà una durada total de 2 hores: començarà a les 11 h i acabarà a les 13 h. El punt de trobada serà la plaça Molina, al costat de la placa d'homenatge a la revista Dau al Set. La darrera parada és el poema visual que es troba ubicat en una paret mitgera del carrer València, entre Balmes i la Rambla de Catalunya. El preu de l'itinerari és de 5€ (50% de descompte per als Amics de la Fundació Joan Brossa i per als socis d'Espais Escrits) i inclou un recull literari, una carpeta amb un poema visual de Joan Brossa i un bolígraf amb el logotip de la Fundació.

 

Per assistir a aquest itinerari, cal inscripció prèvia. Per apuntar-vos-hi només cal que envieu un correu electrònic a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat  o bé que truqueu al 93 458 99 94.

 

Endinseu-vos en la vida, en la manera de ser i de crear del que fou una de les figures més cabdals de la segona avantguarda catalana!

 

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a Facebook!

 

Comentarios

Entradas populares