'Joan Brossa. Poemes visuals'. Important edició de Joan Brossa

Benvolgut amic,

T'informem que Enciclopèdia Catalana ha editat recentment l'obra
Joan Brossa. Poemes visuals, una gran novetat de les lletres brossianes que presenta, per primera vegada, gairebé la totalitat dels poemes visuals de Joan Brossa que van ser editats en serigrafia o litografia. En pots demanar informació.

L'obra consta de dos llibres i d'un poema objecte:

 

·         Brossa. Poemes visuals és una obra de gran format que conté l'obra gràfica completa del poeta i els poemes visuals que publicà en les seves col·laboracions en llibres d'altres artistes.

 

·         Brossa: entre la paraula, el gest i la imatge, en canvi, és un llibre d'estudi que presenta la figura de Joan Brossa escrit per Glòria Bordons i Marc Audí.

 

Una de les grans novetats del projecte editorial ha estat la incorporació del poema objecte de Joan Brossa: "A amb punt". Aquest objecte, elaborat per primera vegada en edició limitada, parteix d'un projecte inèdit la maqueta del qual es conserva al Fons Joan Brossa (Dipòsit Fundació Joan Brossa) del MACBA.

D'altra banda, també et pots descarregar la guia digital #CATBrossa, en què Enciclopèdia Catalana reprodueix un treball de la directora de la Fundació Joan Brossa, Glòria Bordons, sobre les marques de cultura catalana a l'obra literària de l'autor.

 

Esperem que sigui del vostre interès.

 

Bon cap de setmana,

 

Judith Barnés

Fundació Joan Brossa

jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Tel.: 93 458 99 94

Carrer dels Flassaders, 40

08003, Barcelona

Seguiu-nos a les xarxes!

 

 

 

Comentarios

Entradas populares